Camping
Le Boucanet
Regio Languedoc Roussillon
PLUSPUNTEN
Directe toegang tot de zee en zandstranden
Verwarmd zwembad en glijbanen
Speciale aanbieding laagseizoen
Sommige mobil homes hebben zeezicht
Verwarmd, overdekt zwembad
8.9/10 op basis van 388 meningen
Speeltuinen voor kinderen
3.75
De camping
5.00
Zwembaden
3.75
Animatie
3.75
96% van onze gasten willen terug op vakantie met FranceLoc

In de Camargue met directe toegang tot het strand!


Camping Le Boucanet is gelegen in de Camargue, tussen de Grau du Roi en La Grande Motte, aan zee met directe toegang tot het strand en†biedt verhuur van volledig uitgeruste en aan het landschap aangepaste mobil homes. Sommige bevinden zich direct aan het strand, waar u kunt genieten van de zonsopgang en zonsondergang over de zee vanaf uw terras! Hier komt uit zeker tot rust. Kampeerplaatsen zijn ook beschikbaar.

De camping heeft een prachtig zwempark†met een verwarmd zwembad en glijbanen, een verwarmd overdekt zwembad en een peuterbad met een glijbaan voor de kleinsten!

De Camargue is een wilde en authentieke streek, bekend om zijn ongerepte†flora en fauna en is erg kleurig met zwarte stieren, witte paarden en roze flamingo's. Geniet van de badplaats Grau du Roi en alles wat dit dorp te bieden heeft: de vissershaven, de uitgestrekte stranden, levendige straatjes en de unieke sfeer van de festivals die de trots zijn van de lokale bevolking.

Er zijn vele activiteiten mogelijk: paardrijden, boottochten, quad rijden, fietsen, etc. Ontdek een gebied met een uitzonderlijk natuurlijke erfgoed, zoals de World Heritage Site l'Espiguette of de Salins du Midi, en een cultureel erfgoed zoals Saintes Maries de la Mer met de beroemde processie, of Aigues Mortes en zijn vestingmuren!


wifi GRATIS Wifi in de bar of opde receptie van de camping
Ik kies mijn data - Klik hier  
U kunt ook op zondag aankomen om de files te vermijden ! - Klik hier
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
De Top Presta mobil homes zijn uitgerust met airconditioning, TV en vaatwasser
Klik op een tarief om verder te gaan met de boeking

Contact opnemen met de camping 04.66.51.41.48 Of via email naar boucanet@franceloc.fr
Contact opnemen met ons callcenter +31 (0) 76 808 0137

FUN DOSE
fun dose du camping

Niet iedereen verwacht hetzelfde van zijn vakantie. Sommigen geven de voorkeur aan rust, samenzijn met familie en kalmte. Anderen gaan liever sporten en feesten.

De FUN DOSE is de indicator om voor de hele familie de juiste camping uit te kiezen. Er zijn 4 verschillende animatiedoses: groen, blauw, paars en rood. Hoe voller het flesje, hoe meer animatie!

Als het flesje groen is, of niet zo gevuld, dan is er weinig animatie op de camping. Als het flesje rood is, of bijna vol, dan is er veel animatie op de camping.

Voor elke FUN DOSE zijn de mini-clubs en deelname aan alle animatie gratis!

 

Op deze camping is de FUN DOSE rood. Dit betekent dat er veel animatie is.

 In juli en augustus is de fun dose maximaal. Wij bieden 6 avonden per week avondanimatie, 4 of 5 animators, een tienerclub, elke ochtend aquagym om wakker te worden en een bijna non-stop dag- en avondprogramma tot middernacht. Kortom, wilt u veel plezier, sport en spel: wij zullen u tevreden te stellen!

De Carabouille Club voor 4-7 jaar, de Dragonicum Club voor 8-12 jaar en de Nobods Club voor tieners zijn elke dag van 10u tot 12.30u en van 14.30u tot 17u geopend.

De verschillende groepen en artiesten die worden uitgenodigd voor de avondanimatie zullen u shows van hoge kwaliteit bieden.


Kent u onze kleine Fee Carabouille ?
Zij is degene die ongelooflijke speeltoestellen heeft gebouwd voor uw kinderen ! Deze speeltoestellen zijn uniek en alleen beschikbaar op onze campings !
De kinderen zijn er dol op !
Hieronder de foto van de speeltuin op camping Le Boucanet :

Carabouille heeft Camargol, het hemelse stierkalfje, een opdracht gegeven.  Hij moet ervoor zorgen dat zijn vrienden de flamingo's altijd hun legendarische kleur behouden.

Maar dan komt de duivelse Rasetor roet in het eten gooien. Die mist net de laatste boot voor de kruistochten omdat hij de Petit Rhône niet kan oversteken: de rivier is geblokkeerd door Camargols vrienden.

Zijn wraak is verschrikkelijk: hij bouwt een kasteel en wil het hemelse stierkalfje vangen. Lukt het hem? En van wie zijn die botten in de slotgracht?

 Een aanwijzing: flamingo's zijn altijd roze.
Ter plaatse :

Restaurant (Openingsperiodes : van 03/04/15 tot 27/09/15) - Bar (Openingsperiodes : van 03/04/15 tot 27/09/15) - Supermarkt (Openingsperiodes : van 03/04/15 tot 27/09/15) - Wasmachines (Muntje : 5 €) - Droogtrommels (Muntje : 1,5 €) - Wifi bij de bar/restaurant - Speelzaal

Animatie :

Clapou Club (leeftijden : 4/6 jaar - openingstijden : De 10h ŗ 12h et de 15h ŗ 17h) - Carabouille Club (leeftijden : 7/10 jaar - openingstijden : De 10h ŗ 12h et de 15h ŗ 17h) - Dragonicum Club ( : 11/14 jaar - : De 10h ŗ 12h et de 15h ŗ 17h) - Nobods Club ( : 15/17 jaar - : De 15h ŗ 17h)

Activiteiten :

Carabouille speeltuin - Speeltuin - Springkussen - Multisportterrein - Jeu de boules terrein - Tafeltennistafels - Beachvolleybalterrein

Services :

Fietsverhuur - Lakenverhuur : €10/eenpersoonsbed per set, €14/tweepersoonsbed per set - Verhuur wegwerplakens (eenmalig gebruik) : €6/ eenpersoonsbed per set, €9/ tweepersoonsbed per set - Tv verhuur : €39 per week €69/2 weken €89/3 weken - Verhuur babypakket (stoel, bed, bad) : €30 per week. Het babypakket is gratis buiten de maanden juli en augustus. - Huisdieren zijn niet toegestaan‚Äč‚Äč
Barbecues toegestaan (Type : gas - Huurprijs: €39 per week €69/2 weken €89/3 weken) - Verhuur kluis ( : 0) - Bezoekers : €4/persoon/dag - Voor de kampeerplaatsen: verhuur koelkast : €33€ per week €55/2 weken €75/3 weken
Schoonmaakborg : €90 geïnd bij aankomst op de camping - de borg wordt teruggegeven op dag van vertrek als de accommodatie schoon wordt opgeleverd. - Borg accommodatie : €200 geïnd bij aankomst op de camping - de borg wordt teruggegeven op dag van vertrek onder aftrek van reparaties en vervangende onderdelen. - Borg Top Presta kampeerplaatsen : €100 geïnd bij aankomst op de camping - de borg wordt teruggegeven op dag van vertrek onder aftrek van reparaties en vervangende onderdelen. - Huur koelboxen: €4 per dag

Praktische informatie :

Supermarkten : 4 km - Winkels met basisproducten : 0 - Restaurants : 0m - Dichtsbijzijnde bushalte : 100 m - Dichtstbijzijnde treinstation : 5 km - Dichtstbijzijnde vliegveld : 12 km - Markten : 1 km

In de buurt :

Paardrijden : 600 m - Fietspaden : vanaf de camping - Tennis : 600m - Vissen : op de camping - Wandelen : 200 m - Golf : 3 km - Watersporten : vanaf de camping - Touwenparcours in het bos : 600 m - Quad : 4 km - Canyoning : 20 km

Bezienswaardigheden :

Aigues-Mortes: 6 km - NÓmes: 40 km - Montpellier: 15 km - Les Saintes Marie de la mer: 45 km - Le Pont du Gard : 60 km - Arles : 60 km
8.9/10 op basis van 388 meningen
Speeltuinen voor kinderen
3.75
De camping
5.00
Zwembaden
3.75
Animatie
3.75
96% van onze gasten willen terug op vakantie met FranceLoc
Camping
Gaby S. (Startdatum 20/08/2014)
Score op 10 : 9.5 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Ja
Tevredenheid over uw vakantie : Uitstekend
Omgeving : 2 étoiles : recommandé Omgeving :4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ideale locatie aan zee, prachtig uitzicht vanaf de habana
Wat we kunnen verbeteren...
Nederlands sprekende animatie


Camping
Elijan B. (Startdatum 20/08/2014)
Score op 10 : 8.3 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Ja
Tevredenheid over uw vakantie : Goed
Omgeving :3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
The beds in the habana's / mobile homes were too small and the matrasses were bad. the noise (of the animation) after 10pm. waterquality of the swimming pool during the day.


Camping
Yvo T. (Startdatum 18/08/2014)
Score op 10 : 7.9 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Nee
Tevredenheid over uw vakantie : Voldoende
Omgeving : 2 étoiles : recommandé Omgeving :4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Schoonmaak op de camping was benede maats, vieze douches en wc. s'morgens werd er schoon gemaakt en ergens in de middag, daar tussen werd niks gedaan. en dat is echt on voldoende met zoveel mensen op een camping. de douches waren heel vies, veel haren op de grond en smerigheid.


Camping
Elise E. (Startdatum 17/08/2014)
Score op 10 : 9.9 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Ja
Tevredenheid over uw vakantie : Uitstekend
Omgeving : 4 étoiles : recommandé Omgeving :4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De huisjes aan zee zijn echt uniek. direct aan het strand. heerlijk. bij aanraden zou ik dus ook alleen die huisjes aanraden.
Wat we kunnen verbeteren...
Perfect zou zijn als de supermarkt uitgebreider was. dat ik helemaal niet meer naar de carrefour hoef. scheiding restaurant en animatie. ik vind die animatie vreselijk, maar als ik een pizza op het terras wil eten is het onontkoombaar.


Camping
Bart J. (Startdatum 16/08/2014)
Score op 10 : 9.8 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Ja
Tevredenheid over uw vakantie : Uitstekend
Omgeving : 4 étoiles : recommandé Omgeving :4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Echt frans; lekker weinig nederlanders en engelse gasten. perfect strand en altijd lekker weer.
Wat we kunnen verbeteren...
Wifi! hoeft niet op de gehele camping, maar bij de bar en de receptie is het echt bedroevend slecht. zorg daar voor perfecte (desnoods betaalde) wifi en je bar/restaurant loopt vol!


Camping
Sharon S. (Startdatum 16/08/2014)
Score op 10 : 8.2 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Ja
Tevredenheid over uw vakantie : Goed
Omgeving : 2 étoiles : recommandé Omgeving :2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor nederlanders raad ik het niet aan. alle animatie is in het frans en er wordt geen woord engels gesproken. de avondshows duren elke dag tot 23:00 uur en veel lawaai.
Wat we kunnen verbeteren...
Door de animatie ook in het engels te doen. de bas boxen mogen savonds wel wat zachter.


Camping
Gunst D. (Startdatum 13/08/2014)
Score op 10 : 9.9 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Ja
Tevredenheid over uw vakantie : Uitstekend
Omgeving :4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dicht bij strand, ook zwembad, zeer goede animatie
Wat we kunnen verbeteren...
Kwaliteit bedden


Camping
Andrť B. (Startdatum 13/08/2014)
Score op 10 : 8.5 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Nee
Tevredenheid over uw vakantie : Goed
Omgeving : 3 étoiles : recommandé Omgeving :1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging direct aan het strand
Wat we kunnen verbeteren...
Sommige plekjes van de mobilehomes zijn echt te dicht op elkaar geplaatst; het geluidsniveau is te hard de hele dag over de camping


Camping
Eelco K. (Startdatum 13/08/2014)
Score op 10 : 8.0 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Ja
Tevredenheid over uw vakantie : Voldoende
Omgeving : 2 étoiles : recommandé Omgeving :3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een camping direct aan de zee. ik zou er echter wel op wijzen dat de animatie puur gericht is op het franse publiek en dat de buitenlander getolereerd wordt maar niet geaccepteerd. onze kinderen hebben niks meegedaan aan de kinderanimatie omdat ze zich er totaal niet begrepen voelden.
Wat we kunnen verbeteren...
De avondanimatie (bingo/ verwelkomen) in het engels ondersteunen. het buitenlandse publiek werd voor ons gevoel volkomen genegeerd door het animatieteam.


Camping
Arjan H. (Startdatum 10/08/2014)
Score op 10 : 9.9 Kiest u in de toekomst opnieuw voor FranceLoc : Ja
Tevredenheid over uw vakantie : Uitstekend
Omgeving : 4 étoiles : recommandé Omgeving :4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen : 4 étoiles : recommandé
coup de coeur Van harte aanbevolen
Les Fleurs d Agde - Herault (34)
4.00
8.0/10 op basis van 88 meningen

Habana 4 pers
van 11/07 t/m 18/07/2015
€ 700
per week
Imbours - ArdŤche (07)
4.05
8.1/10 op basis van 146 meningen

Habana 4 pers
van 27/06 t/m 04/07/2015
€ 343
per week
An Trest - Morbihan (56)
4.30
8.6/10 op basis van 40 meningen

Habana 4 personnes
van 20/06 t/m 27/06/2015
€ 252
per week

Camping Le Boucanet
Adres : Route de Carnon BP 206, 30240 LE GRAU DU ROI, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon : 04.66.51.41.48
Contacteer onze centrale voor meer informatie : +31 (0) 76 808 0137
Url :
Coordonnées GPS : 43.553947,4.107215

VIDEOS
8.9/10 op basis van 388 meningen
Speeltuinen voor kinderen
3.75
De camping
5.00
Zwembaden
3.75
Animatie
3.75
96% van onze gasten willen terug op vakantie met FranceLoc
VOLG ONS
MENING VAN ONZE GASTEN
 • Camping Le Boucanet
  10/10 «Perfecte locatie, vriendelijkheid van het personeel is van hoog niveau »

  Arthur K. De 11/09/2014
 • Camping Le Boucanet
  10/10 «Om de ligging aan zee.»

  Herman L. De 18/06/2014
 • Camping Le Boucanet
  10/10 «Leuke camping heerlijk aan het strand»

  Thera K. De 14/05/2014
 • Camping Le Boucanet
  10/10 «fantastische ligging aan zee en mobile home was klein maar compleet»

  JONGH D. De 11/08/2014
 • Camping Le Boucanet
  10/10 «ligging direct aan zee»

  Hans K. De 29/09/2014
INFORMATIE
Camping Le Boucanet
Route de Carnon BP 206 30240 LE GRAU DU ROI
04.66.51.41.48
Emailadres van de camping : boucanet@franceloc.fr
Bekijk de ligging van de camping
carte Camping Le Boucanet
DICHTSBIJZIJNDE CAMPINGS
Fleur de Camargue - Gard (30)
Les Ondines - Hťrault (34)
LEUKE AANRADER
Les Chenes Camping Charente-Maritime (17)

4.10
8.2/10 op basis van 72 meningen

Habana 4 pers
van 04/07 t/m 11/07/2015
€ 476
per week