• Le Zagarella, Camping Loirestreek - Overzicht
 • Le Zagarella, Camping Loirestreek - Carabouille speeltoestel
 • Le Zagarella, Camping Loirestreek - Zwembaden
 • Le Zagarella, Camping Loirestreek - Glijbanen
 • Le Zagarella, Camping Loirestreek - Speeltoestellen
 • Le Zagarella, Camping Loirestreek - Departement
 • Le Zagarella, Camping Loirestreek - Stad
 • Le Zagarella, Camping Loirestreek - Regio
 • Le Zagarella, Camping Loirestreek - 9
Camping
Le Zagarella
Regio Loirestreek
PLUSPUNTEN
2 huurfietsen (volw) inbegrepen in het laagseizoen
Binnenzwembad
Carabouille en springkussen kastelen
Bioscoopzaal
Alle zwembaden zijn verwarmd
Nederlandstalige animatie in juli/augustus
Speeltuinen voor kinderen
5.00
De camping
5.00
Zwembaden
5.00
Animatie
3.75
94% van onze gasten willen terug op vakantie met FranceLoc

Een familiecamping in de Vendée op 1,3 km van de zandstranden


Afstand vanaf Utrecht: 918 km - Bekijk de routebeschrijving

 

Longeville sur Mer ligt in het département Vendée, aan de grens van de beroemde "Marais Poitevin". Op camping Zagarella kunt u kiezen tussen een stacaravan of een staanplaats.

 

De Domaine du Zagarella ligt op 1300m afstand van het strand. Op de Domaine zelf is er buitenzwembad met een glijbaan en een jacuzzi, een peuterbadje met een glijbaan voor de kleintjes, het ludieke Pirateneiland met 3 glijbanen en een overdekt zwembad.

 

Op deze internationale camping verwelkomen wij veel Nederlandse gasten. Naast de geweldige animatie van de camping (disco party, voorstellingen, animatie overdag, sporttoernooien) besteden wij speciale aandacht aan onze Nederlandse gasten (tussen 9 juli en 27 augustus 2016):

 • Een internationale informatiebijeenkomst met een welkomstdrankje
 • Wij denken aan uw kinderen! Ze zullen het helemaal naar hun zin hebben dankzij de mini-club en een Nederlandstalige animator die te gekke activiteiten organiseert! (5 dagen per week, van 10:00 tot 12:30 uur)
 • Elke namiddag worden er speciale activiteiten georganiseerd voor onze Nederlandse gasten (volwassenen en kinderen)

Ons animatieteam en het personeel van de receptie spreken Engels en staan allemaal voor u klaar! Wij doen ons uiterste best om jullie een geweldige vakantie te laten beleven en het mooie Frankrijk te laten ontdekken! 

 

Longeville sur mer ligt aan de overkant van "Ile de Ré". Geniet van 7 km strand en 650Ha bos. Ontdek de "Marais Poitevin", "St Hilaire la Forêt" of "Château de Talmont", "Ile de Noirmoutier" of "Ile d'Yeu" !


wifi GRATIS Wifi in de bar of opde receptie van de camping  animaux Huisdieren toegestaan (onder voorwaarden) pass_camping Camping Pas, €15/nacht voor een kampeerplaats in het laagseizoen
mobilite reduite Deze camping is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit

Wilt u ...
Duur van uw vakantie :
Gewenste aankomstdag :
  Geen beschikbaarheid meer? Kijk eens bij zondag!
April
Mei
Juni
Juli
Augustus

Niet iedereen verwacht hetzelfde van zijn vakantie. Sommigen geven de voorkeur aan rust, samenzijn met familie en kalmte. Anderen gaan liever sporten en feesten.

De FUN DOSE is de indicator om voor de hele familie de juiste camping uit te kiezen. Er zijn 4 verschillende animatiedoses: groen, blauw, paars en rood. Hoe voller het flesje, hoe meer animatie!

Als het flesje groen is, of niet zo gevuld, dan is er weinig animatie op de camping. Als het flesje rood is, of bijna vol, dan is er veel animatie op de camping.

Voor elke FUN DOSE zijn de mini-clubs en deelname aan alle animatie gratis!

 

Op deze camping is de FUN DOSE paars. Dit betekent dat het een levendige camping is. (In het hoogseizoen van zaterdag 2 juli t/m vrijdag 2 september 2016) 
De kinderen tussen 4 en 7 jaar kunnen van maandag t/m vrijdag naar de “club Clapou” De kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen van maandag t/m vrijdag naar de “club Politicator”. (Van 10u tot 12u en van 15u tot 17u30).
De “Nobodys” (13-17 jaar) spreken 5 keer per week af.
Er zijn tijdens juli en augustus 3 animators aanwezig. Elke ochtend kunt u in het zwembad wakker worden met aquagym en gedurende de dag worden er sporttoernooien en andere evenementen georganiseerd.
In de zomer zullen wij u verrassen met uitgebreide avondanimatie, 4 dagen per week! De verschillende groepen en artiesten die worden uitgenodigd zullen u verrassen met shows van hoge kwaliteit.

Kent u onze kleine Fee Carabouille ?
Zij is degene die ongelooflijke speeltoestellen heeft gebouwd voor uw kinderen ! Deze speeltoestellen zijn uniek en alleen beschikbaar op onze campings !
De kinderen zijn er dol op !
Hieronder de foto van de speeltuin op camping Le Zagarella :
SELECT s.id,m.nom,m.date, str_to_date(date, '%d/%m/%Y') as date_arrive,s.note,s.q22,s.q23,s.q24,s.q21,s.q20,s.q27,s.q29,s.q30,s.q31,s.q19,s.q28,s2.afficheConseil,s2.afficheAmelioration,s2.conseiller_ami,s2.amelioration,s2.date_ajout, s2.reponse_emilie FROM satisfaction_clients_nl s, satisfaction_clients_avis_nl s2, mail_clients m WHERE m.id = s.id AND s.id = s2.id AND m.camping = 'zagarella' AND s2.en_ligne = 1 AND s.hebergement != 'emplacement' AND s2.saison='haute' AND s2.maj_saison=1 UNION SELECT s.id,m.nom,m.date, str_to_date(date, '%d/%m/%Y') as date_arrive,s.note,s.q22,s.q23,s.q24,s.q21,s.q20,s.q27,s.q29,s.q30,s.q31,s.q19,s.q28,s2.afficheConseil,s2.afficheAmelioration,s2.conseiller_ami,s2.amelioration,s2.date_ajout, s2.reponse_emilie FROM satisfaction_clients__nl_2015 s, satisfaction_clients_avis_nl_2015 s2, mail_clients m WHERE m.id = s.id AND s.id = s2.id AND m.camping = 'zagarella' AND s2.en_ligne = 1 AND s.hebergement != 'emplacement' AND s2.saison='haute' AND s2.maj_saison=1 ORDER BY date_arrive DESC, case q21 WHEN 'Excellent' THEN 1 WHEN 'Bien' THEN 2 WHEN 'Satisfaisant' THEN 3 WHEN 'Insuffisant' THEN 4 END ASC LIMIT 10Table 'camping.satisfaction_clients__nl_2015' doesn't exist Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/www/sites/www.franceloc.fr/htdocs/php/fonctions.php on line 4881

Waterpark

Verwarmd zwembad (aantal : 4 - openingsdatum : 23/04/2016)
Verwarmd overdekt zwembad (aantal : 1 - openingsdatum : 23/04/2016)
Verwarmd peuterbad (aantal : 2 - openingsdatum : 23/04/2016)
De Spacebowl is een sensationele glijbaan, waar u terecht komt in een grote trechter. Degene die de meeste rondjes draait wint! (Minimale lengte : 1m20)
Voor de allerkleinsten is er een speeleiland met glijbanen, waar ze hun eerste glij-ervaringen op kunnen doen. Dit kleine eiland is perfect voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud, het water is niet diep en ze kunnen overal staan.
Er is een peuterbad met slangenglijbaan, voor kinderen jonger dan 6 jaar. Hier kunnen ze in alle rust en veiligheid van zwemmen en glijden genieten.
Openingstijden waterpark : 9:30 - 19u - Zwemshorts zijn verboden, maar model "boxershort" met strakke pijpjes mag wel! Jonge kinderen dienen speciale waterpampers te dragen. Het dragen van de armband is verplicht.

Ter plaatse

Restaurant/snack (open : 23/04 - 04/09)
Bar
Supermarkt (open : 23/04 - 04/09)
Wasmachines (muntje : €5)
Droogtrommels (muntje : €3)
Gratis Wifi bij de receptie
Speelhal

Activiteiten

Carabouille speeltuin
Springkussen
Multisportterrein
Jeu de boules terrein
Bioscoop
Minigolf
Tennis (betaald - : juli en augustus)
Tafeltennistafels
Voetbalveld
Sauna

Services

Huisdieren zijn toegestaan, in supplement (35 €/huisdier/week), en dienen aangelijnd en gevaccineerd te zijn. Honden eerste en tweede categorie zijn verboden.
Fietsverhuur onder voorbehoud van beschikbaarheid(prijzen ter plaatse)
Verhuur wegwerplakens (eenmalig gebruik) : €6/ eenpersoonsbed per set, €9/ tweepersoonsbed per set
TV verhuur : €39 per week €69/2 weken €89/3 weken
Verhuur babypakket (stoel, bed, bad) : €30 per week. Het babypakket is gratis buiten de maanden juli en augustus.
Barbecues toegestaan (type : gas. Huurprijs: €39 per week €69/2 weken €89/3 weken)
Verhuur kluis
Bezoekers geen toegang tot zwembad : €4/persoon/dag
Extra auto : €3.50/extra auto
Verhuur koelkast (kampeerplaatsen) : €33€ per week €55/2 weken €75/3 weken
Schoonmaakborg : €90 geïnd bij aankomst op de camping - de borg wordt teruggegeven op dag van vertrek als de accommodatie schoon wordt opgeleverd.
Borg accommodatie : €200 geïnd bij aankomst op de camping - de borg wordt teruggegeven op dag van vertrek onder aftrek van reparaties en vervangende onderdelen.
Borg Top Presta kampeerplaatsen : €100 geïnd bij aankomst op de camping - de borg wordt teruggegeven op dag van vertrek onder aftrek van reparaties en vervangende onderdelen.
Huur lakens: €10/set/week, €15/set/2 weken

Praktische informatie

Supermarkten : 2 km
Winkels met basisproducten : 2km
Restaurants : 1 km
Dichtstbijzijnde bushalte : 700 m
Dichtstbijzijnde treinstation : 30 km
- * Huur van 2 fietsen aangeboden buiten de schoolvakanties (van 30 April tot 25 juni en van 27 augustus tot de sluiting van de camping) voor een minimum verblijf van 7 nachten in een mobile home.

In de buurt

Fietspaden : 100 m
Vissen : 1.3 km
Wandelen : 100 m
Golf : 1 km
Watersporten : 1.3 km
Touwenparcours in het bos : 15 Km

Bezienswaardigheden

Marais Poitevin - Windmolen (Rabouillères) - Dolmens en menhirs - prehistorische Centre in St Hilaire la foret :5 km - Kasteel van Guignardière Avrillé : 7 km - Eilanden Yeu / Re / Noirmoutiers (met de boot vanaf Sables d'Olonne op 30km) - Jachthaven

8.9/10 o.b.v. 205 meningen
Speeltuinen voor kinderen
5.00
De camping
5.00
Zwembaden
5.00
Animatie
3.75
94% van onze gasten willen terug op vakantie met FranceLoc
Beleef de camping net alsof u er zelf bent!

De eerste tests op de SpaceBowl glijbaan!

ALLE VIDEO'S BEKIJKEN
Speeltuinen voor kinderen
5.00
De camping
5.00
Zwembaden
5.00
Animatie
3.75
94% van onze gasten willen terug op vakantie met FranceLoc
Camping Le Zagarella
Le Rocher, route de la tranche 85560 LONGEVILLE SUR MER
0033 (0)2.51.33.30.60
 Emailadres van de camping : zagarella@franceloc.fr
 Stelt ons uw vragen
Bekijk de ligging van de camping
carte Camping Le Zagarella
Regio : Pays de la Loire Url :
Coordonnées GPS : 46.404045,-1.487037
VOLG ONS